Rinkabyfältet

Jamboree22

I sommar åker vi på nationellt storläger!

Bli scout nu

Sommaren 2022 så kommer en majoritet av Vallentuna Scoutkår åka på det nationella storlägret Jamboree22 utanför Kristianstad i Skåne. Lägret är den 30e Juli till 6e Augusti 2022.

Anmälan görs senst 30 Januari i scoutnet. https://www.scoutnet.se/activities/view/1883

Avdelningarna Skogsdjuren, Djungeldjuren, Fåglarna, Narnia och BLUPP kommer att tillsammans med Rimbo Scoutkår att åka på Jamboree22. Spåraravdelningen Vilddjuren kommer åka på ett mer lokalt läger.

Lägerbrev #1 kan du läsa här >>

Datum: Lägeravgift: Sista anmälningsdag:
Helvecka (30/7 – 6/8) 4650kr 30 Januari
Halvvecka (3/7 – 6/8) (Skogsdjuren) 3250kr 30 Januari
Ledare hel / halvvecka (3/7 – 6/8) 3900kr / 2900kr 30 Januari

Anmäl dig senast 30 Januari!

Anmälningstiden i år är väldigt kort, och du behöver anmäla dig senast 30 Januari. Anmälan görs i Scoutnet via länken nedan. Informationen i anmälan går både till oss i kåren, och direkt till Jamboree22, därav kan anmälan vara lite annorlunda än tidigare år. Hör av dig om du har några problem eller frågor! På nästa sida finns en instruktion om du hur du anmäler dig.

Länk till anmälan: https://www.scoutnet.se/activities/view/1883

Lägeravgift:

Se info om betalning på nästa sida. Lägeravgiften är högre är normalt den här gången, då både kårens avgift till Jamboree22 och transportkostnaderna är höga. Om du har flera barn som ska åka med, eller har svårt att betala hela avgiften så kan du söka stöd från Scouternas Stödfond eller ta kontakt direkt med oss så tittar vi på en lösning.

Covid-19:

Förhoppningsvis kommer Jamboree22 kunna hållas som planerat i augusti, men oavsett så kommer vi se över risker och se till att lägret kan genomföras på ett så säkert sett som möjligt. Du kan läsa mer om hur vi ser på Covid-19 och Jamboree22 på vår hemsida.

Kontakt:

Har du frågor eller funderingar? Du kan läsa mer om lägret på vår hemsida, och på scouterna.se

Eller hör av dig på e-post till: sommarlager@vallentunascoutkar.se eller mobil 073 569 69 60.

Så här anmäler du dig till lägret:

Definitivanmälan måste göras senast den 30 Januari. Vi tar in anmälningarna till lägret via Scoutnet (Scouternas medlemsregister) Varje deltagare måste anmäla sig via sin sida i Scoutnet.

Anmälan finns här: https://www.scoutnet.se/activities/view/1883

1. Logga in på Scoutnet (scoutnet.se)

Som användarnamn använder du medlemsnumret, personnummer på scouten, eller den e-postadress som scouten är registrerad med (ofta en förälders e-postadress). Om du inte har något lösenord följer du länken Har du glömt lösenordet? så får du anvisningar till den registrerade e-postadressen. Om du inte finns med i Scoutnet hör av dig till oss på sommarlager@vallentunascoutkar.se.

1. Välj fliken Arrangemang, följ länken Vallentuna Scoutkår på Jamboree22, klicka på knappen Anmäl. Det finns länkar till flera andra läger och arrangemang. Bortse från dessa.
  2. Fyll i anmälningsformuläret och klicka på knappen Spara och fortsätt.
  3. Kontrollera dina uppgifter. Om du vill ändra eller komplettera klicka på knappen Redigera. När du är nöjd klicka på knappen Bekräfta anmälan.
  4. Du får en bekräftelse till den registrerade e-postadressen. Om du inte får någon bekräftelse kolla först din skräppost innan du hör av dig till sommarlager@vallentunascoutkar.se.

Betalning:

Betalning av lägeravgiften måste göras senast den 28 februari.

Betalning sker till Vallentuna scoutkårs bankgiro 5019-0461 eller via Swish på: 123 092 31 69

Ange ’läger’ + deltagarens namn oavsett betalningssätt.

Lägeravgift:

• Helvecka – 4650 kr