DSC_1196_1
Bli scout nu

Välkommen till Vallentuna Scoutkår!

Vår kår består av strax över 200 medlemmar och vi håller till på Parkvägen vid Vallentuna IP. För oss är det viktigt att ha roligt! Om det inte är roligt så är det inte Scouting sa redan Scouternas grundare Baden-Powell och det tar vi fasta på.

Vi har verksamhet för barn från 8 år och uppåt i sex avdelningar fördelat på 5st olika åldersgrupper: Spårare (8-9 år), Upptäckare (10-12 år), Äventyrare (13-15 år) och Utmanare (15-18 år). Vi arbetar mycket för att våra äldre scouter (16-18 år) också ska vara ledarassistenter för de yngre barnen vilket alla uppskattar. Det är fantastiskt roligt för de yngre att ha äldre förebilder och det är väldigt utvecklande för de äldre!

Välkomna till oss för att se vad scouting kan göra för dig och vad du kan göra för scouting.