I vår scoutkår finns det en avdelning för varje åldersgrupp, Spårare, Upptäckare, Äventyrare, Utmanare och Rover.

Verksamheten utgår från vår lokal på Parkvägen 9 vid Vallentuna IP (bredvid tennisplanen), och pågår där f.n. 4 dagar i veckan.

Gå med i vår kår och testa scouting

Du är mycket välkommen till oss för att testa vad scouting kan göra för dig och vad du kan göra för scoutingen i Vallentuna. Kom på ett möte och testa scouting.

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig!

Spåraravdelningarna Vilddjuren och Skogsdjuren – för barn 8-10 år

• Vilddjuren: Madeleine är avdelningsledare. Du kan alltid skicka ett mejl till vilddjuren@vallentunascoutkar.se om du har några frågor!
  • Skogsdjuren: Sofia är avdelningsledare. Du kan alltid skicka ett mejl till skogsdjuren@vallentunascoutkar.se om du har några frågor!

Upptäckaravdelningarna Fåglarna och Djungeldjuren – för barn 10-12 år

• Fåglarna: Anna SF är avdelningsledare. Du kan alltid skicka ett mejl till faglarna@vallentunascoutkar.se  om du har några frågor!
  • Djungeldjuren: Tommy är avdelningsledare. Du kan alltid skicka ett mejl till djungeldjuren@vallentunascoutkar.se  om du har några frågor!

Äventyraravdelningen Narnia – för 12-15 år

För Äventyrarna är Karin avdelningsledare. Du kan alltid skicka ett mejl till aventyrare@vallentunascoutkar.se om du har några frågor!

Utmanarlaget GLUPP – för 15-18 år

På Utmanarna är Annmarie ’Ammi’ avdelningsledare. Du når henne på utmanare@vallentunascoutkar.se.

Roverlaget Oklart – för 18-25 år

Rover är den sista ålderskategorin, här håller scouterna sina egna möten och har oftast ingen ledare.