Sommarläger 2019

Följ med på sommarläger!

I sommar kommer det bli scoutläger på Vässarö i norra skärgården. Lägret går vecka 31 vilket är en vecka tidigare är normalt.

Lägerbrev:

Lägerbrev #1

31/7 – 3/8 (spårare)

27/7 – 3/8 (resten)

Avgift:

Halvvecka (spårare): 1600 kr

Helvecka (resten): 2100 kr

Ledare / funk: 600 kr

Sista anmälningsdag kommer att vara 12 maj och anmälan kommer att komma ut snarast. Som förra året kommer anmälan göras genom Scoutnet. Betalning sker till Vallentuna scoutkårs bankgiro 5019-0461. Ange ”läger + deltagarens namn” vid betalningen.

Hur görs anmälan: Anmälan via scoutnet, betalning via bankgiro, hälsokort.

1. Logga in på Scoutnet ( https://www.scoutnet.se/activities/view/578 )
Som användarnamn använder du medlemsnumret (fnns på fakturan med medlemsavgiften) eller den e-postadress som scouten är registrerad med (ofta en förälders e-postadress).

Om du inte har något lösenord, följer du länken Har du glömt lösenordet? så får du anvisningar till den registrerade e-postadressen. Om du inte finns i Scoutnet, hör av dig till sommarlager@vallentunascoutkar.se.
2. Välj fiken Aktiviteter, följ länken Sommarläger 2019 för Vallentuna scoutkår, klicka på knappen Anmäl. Det finns länkar till flera andra läger och arrangemang. Bortse från dessa.
3. Fyll i anmälningsformuläret och klicka på knappen Spara och fortsätt.
4. Kontrollera dina uppgifter. Om du vill ändra eller komplettera, klicka på knappen Redigera. När du är nöjd, klicka på knappen Bekräfta anmälan.
5. Du får en bekräftelse till den registrerade e-postadressen. Om du inte får någon bekräftelse, kolla först din skräppost innan du hör av dig till sommarlager(at)vallentunascoutkar.se.