Kårstämma 2019

Välkomna till kårstämman 2019! I slutet av mars hålls den årliga kårstämman där vi tillsammans fastställer exempelvis budget samt verksamhetsplanen för det kommande året. Som senaste årens stämma så är det i år ett upplägg där det först bjuds på Läs mer »

Kårstämma 2018

Alla kårens medlemmar är inbjudna till kårstämman söndagen den 25e Mars. Se mer här: http://vallentunasck.scout.se/kalender/karstamma-2018/

Kårgemensamt lägerbål och Ljusspår!

Inbjudan!

JOTA JOTI

Snart är det dags för det uppskattade evenemanget JOTA JOTI!   Läs mer i inbjudan här: http://vallentunasck.scout.se/files/2016/10/inbjudan_joti_16.pdf

Gemensam uppstart 5/9

Måndagen den femte september har vi en gemensam uppstart vid vår stuga Liljan! kl: 18:30

Kommande aktiviteter i vår

23/4 – St. Georg Samling klockan 10.00. Kommer i år vara på kullen brevid Kvarnbadet där Väsbykvarnen stod förut. 15/5 – Roslagensdag En patrulltävling som i år är på Domarudden. Fråga dina ledare om du vill vara med! 21/5 – Läs mer »

Välkommen till vårterminen 2016!

Välkommen till en ny termin! Dom olika avdelningarna startar olika datum. se nedan. Spårare: Vilddjuren: 12/1 och Vindarna: 13/1 Upptäckare:: 18/1, Äventyrare och Utmanare: 21/1 Tänk på att vissa aktiviteter kan ske ute, så ha alltid med kläder som klarar Läs mer »

Kårstart och andra aktiviteter

Välkomna till vår kårstart, tisdagen den första september klockan 18.30 vid scoutstugan! Veckan därefter fortsätter avdelningarna på sina respektive dagar Andra kommande händelser: 27:e aug 18:00 Ledarmiddag 29:e aug 10:00-15:00 Bällstadagen, aktivitet med klättervägg

Fortfarande problem med kalendariet.

OBS: Just nu har vi problem med kalendariet, och vi hänvisar därför att ni tar kontakt med ansvarig avdelningsledare om ni har frågor om nästa möte. Speciella händelser kommer att skrivas ut på avdelningssidorna. (En tillfällig kalender kommer att komma Läs mer »

Sommarläger 2015

Nu kan vi stolt presentera årets sommarläger! I Augusti bär det av till Vässarö och det mystiska lägret Arcanum. Mer information finns under fliken sommarläger! Information om anmälan kommer att finns på tillgänglig på hemsidan inom en snar framtid.