Anmäl ny scout:

Observera att det är många personer i kö för att få börja. Vi kommer kontakta dig när det finns en plats ledig för dig, detta kan tyvärr dröja och vi kan inte ge ett exakt datum.

Vad kul att du vill bli scout hos oss!
Just nu har vi en del scouter i kö men vi hör av oss när det blir en plats ledig. Har du några frågor om verksamheten går det bra att kontakta oss på info(at)vallentunascoutkar.se

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Glöm inte att fylla i uppgifter om dig som anhörig, och fyll gärna i två anhöriga.
När du fyllt i formuläret hamnar uppgifterna du angivit automatiskt i vårt system och vi kommer att kontakta dig som anhörig så snart som det finns en plats ledig som ni kan få.

Noteringar:
Under noteringar kan du skriva saker som kan vara bra för oss att veta, exempelvis allergier och ange om du som anhörig kan tänka dig vara ledare eller hjälpa till i kåren på något annat sätt.