Avdelningar

I vår scoutkår finns det en avdelning för varje åldersgrupp, Spårare, Upptäckare, Äventyrare, Utmanare och Rover.

Verksamheten utgår från vår lokal på Parkvägen vid Vallentuna IP (bredvid tennisplanen), och pågår där f.n. 4 dagar i veckan.

Gå med i vår kår och testa scouting

Du är mycket välkommen till oss för att testa vad scouting kan göra för dig och vad du kan göra för scoutingen i Vallentuna. Kom på ett möte och testa scouting.

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig!

————————————————————————————————-

Spåraravdelningarna Vilddjuren och Vindarna för barn 8-10 år

• Vilddjuren: Anna M är avdelningsledare. Du kan alltid skicka ett mejl till vilddjuren@vallentunascoutkar.se om du har några frågor!
  • Vindarna: Anna SF är avdelningsledare. Du kan alltid skicka ett mejl till vindarna@vallentunascoutkar.se om du har några frågor!

Upptäckaravdelningarna Fåglarna och Djungeldjuren för barn 10-12 år

• Fåglarna: Micke är avdelningsledare. Du kan alltid skicka ett mejl till faglarna@vallentunascoutkar.se  om du har några frågor!
  • Djungeldjuren: Tommy är avdelningsledare. Du kan alltid skicka ett mejl till djungeldjuren@vallentunascoutkar.se  om du har några frågor!

Äventyraravdelningen Narnia för 12-15 år

För Äventyrarna är Karin avdelningsledare. Du kan alltid skicka ett mejl till aventyrare@vallentunascoutkar.se om du har några frågor!

Utmanarlaget Snöflingorna, för 15-18år

På Utmanarna är Ammi avdelningsledare. Du når henne på utmanare@vallentunascoutkar.se.

Roverlaget Oklart, för 18-25

Rover är den sista ålderskategorin, här håller scouterna sina egna möten och har oftast ingen ledare.